top of page
Banner IWC (1620 x 444 mm).png

De online cursus

Om naar jouw innerlijke stem te leren luisteren en daarmee balans te creëren in je voedingspatroon & leven, gewoonten aan en af te leren en je relatie met voeding en je lichaam te verbeteren.

In deze cursus leer ik je NIET wat je moet eten als je wilt afvallen.
In deze cursus leg ik GEEN regels op over wat je wel en niet moet doen.
In deze cursus ga ik DIEPER. Want als we genoeg hadden gehad aan een paar basisprincipes voeding, zouden we allemaal gezond (en op gewicht) zijn, right? 

In 40 dagen, 6 weken, neem ik je mee naar binnen. Ik help je met het ontwikkelen van de vaardigheden die jij nodig hebt om de doelen die jij hebt te behalen. Of dit nu gaat om meer fruit eten, 20 kg afvallen, 2 kg afvallen, meer spiermassa creëren of simpelweg minder snoepen. 

Ik geef je de informatie waarmee je beter kan begrijpen en geef je de handvatten om daadwerkelijk gedragsverandering toe te passen. Ik maak gebruik van zowel rationele als spirituele perspectieven waarin jij je eigen weg kunt vinden. Ik begeleid je in mooie meditaties, maak het je makkelijk op het innerlijke werk te doen door je met de hand mee te nemen in praktische opdrachten en zorg ervoor dat jij alle tools en informatie hebt die nodig zijn bij gedragsverandering. 

IWC logo.png

De cursus

Week 1: 
Waarom het nog niet gelukt is

Week 2:
Wie 'ben' jij?

Week 3:
Wie wil je zijn?

Week 4:
Vind je innerlijke stem

Week 5:
Van hoofd naar hart

Week 6:
Intuïtief (w)eten

Er wordt een stevige basis gelegd in het gedragsveranderingsproces waarbij je leert hoe het neurologisch in zijn werk gaat én waarbij al tips en tools worden gegeven waarmee jij al kunt beginnen met het aanleren van fijnere gewoonten en het afleren van destructieve gewoonten.

In de tweede module wordt je je bewust van bepaalde overtuigingen en patronen die jou weerhouden van het behalen van jouw (gezondheid)doelen. Je begint met het ontwikkelen van vaardigheden om controle te nemen over jouw gedachten, wat je helpt om afspraken met jezelf na te komen.

De derde week staat het visualisatieproces rondom wie jij wilt zijn centraal. Waar wil je naartoe? Welke eigenschappen heb je hiervoor nodig? Wat weerhoudt je nog op dit moment? 

Na het ervaren van het werken naar je doelen op een andere manier dan je gewend bent, wordt er in de vierde module nog dieper ingegaan. Je gaat het échte innerlijke werk doen. Ik laat je verbinden met je innerlijke kind, je leert om emoties te verwelkomen en je krijgt handvaten om dieper in contact te komen met je innerlijke stem.

Gedragsverandering kan ontzettend veel weerstand oproepen. Het kan zo zijn dat de eerste paar weken moeiteloos gaan. In deze module krijg je de handvaten om de verandering vast te houden zodat je het vanuit liefdevolle intentie kunt doorzetten en daarmee jouw doelen kunt behalen. Je ontwikkelt een diepere band met jezelf en met het grotere geheel wat zorgt voor perspectief.

In de laatste week leer je over de principes van intuïtief eten én weten die je kunt implementeren in jouw prachtige gedragsverandering.

Start jouw reis voor de prijs van €333,-

ZEG JE JA TEGEN JEZELF EN JOUW POTENTIE?

IMG_2441.jpg
bottom of page