top of page

TRAJECTEN

Als zowel geregistreerd diëtist als mindset coach kan ik je op meerdere aspecten in je leven begeleiden. Of het nu gaat om gewichtsverlies, het verbeteren van je relatie met voeding of het leren managen van stress, ik help je met alle liefde een weg te vinden naar een fijner leven, waar zelf-compassie en balans centraal staan. Als je het nog niet gedaan hebt, adviseer ik je een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Hierin kunnen we jouw doelen bespreken en samen kijken welk pakket het meest geschikt is. Daarnaast is het ook mogelijk om een los consult in te plannen. 

Voor ieder traject geldt dat ik de focus leg op het innerlijke werk: ik vertel jou over de psychologie en neurowetenschap achter gedragsverandering en waarom het kan voelen alsof je gecontroleerd wordt om bepaalde keuzes te maken, ik luister naar jouw verhaal en zal jou adviseren en coachen in hetgeen wat bij jou speelt. Ik focus meer op waarom jij eet en minder op wat jij eet. Mocht het voor jou wel relevant zijn, neem ik je ook mee in de principes van gezonde voeding. Na afloop van het gesprek vraag ik jou om zelf te reflecteren op de nieuwe inzichten en voorafgaand aan het volgende gesprek, vraag ik jou om voor jezelf duidelijk te hebben waar ik jou mee kan helpen, zodat we de meeste waarde uit de gesprekken kunnen halen. Ik stuur jou een samenvatting van het gesprek en zo nodig eventuele tools en opdrachten in de mail. 

 

In ieder traject staat jouw hulpvraag centraal. Voor iedereen zal de invulling er dan ook net wat anders uitzien, maar wat er wel met ieder traject behaald wordt is het creëren van meer voedselvrijheid, zelf-compassie en het leren omgaan met destructieve gedachten om zo je eigen gedrag te 'managen'.

Naast trajecten heb ik ook een online programma samengesteld: Intuïtief (w)eten de Cursus. Hiermee kun je zelf aan de slag op je eigen tempo op een laagdrempelige manier. 

Het Kickstart Traject

Een maand intensieve coaching

Met dit traject geef je jezelf de kans om je emotionele & fysieke gezondheid een kickstart te geven. Je krijgt voorlichting over o.a. voeding en stress-management en je krijgt praktische handvatten om aan jouw hulpvraag te werken. 

Dit traject is geschikt voor jou als je hulp nodig hebt bij gedragsverandering en doelen wilt behalen op een laagdrempelige manier. Door de wekelijkse coaching van 60 minuten per keer kun je belangrijke doorbraken maken die bepalend zijn voor jouw nieuwe, gezonde leefstijl. 

€299,-

Betaling in termijnen is mogelijk

Het Seizoens Traject

In drie maanden een verschil van innerlijke bewolking naar bloei. 

In slechts 3 maanden kan er veel gebeuren. In drie maanden tijd kan het sombere, donkere weer transformeren in een blauwe lucht met zonnestralen. De bomen transformeren van lege takken naar prachtige roze wolken van kersenbloesemblaadjes. En ook in jou kan er in drie maanden tijd een heleboel gaan schijnen en bloeien. 

Ik help je met het vinden van vertrouwen in jezelf en het proces, net zoals dat je erop vertrouwt dat na de winter, de lente zal komen. Ik help jou met het leren omgaan met de golven van het leven en hierop te surfen, in plaats van er tegen in te zwemmen. Ik leer jou omgaan met je emoties, je triggers en de drang om dingen te doen (zoals emotie-eten) die je eigenlijk niet wilt doen. Dit traject is voor jou als jij het moeilijk vind om alleen te moeten uitvogelen, je hulp nodig hebt bij jouw proces en je niet langer in je eigen gecreëerde winter wilt blijven hangen. Drie maanden lang krijg jij eens in de twee weken een sessie van 60 minuten om daarmee de 'dode bladeren' op te ruimen, zaadjes te planten en uiteindelijk jouw innerlijke bloemen te laten bloeien. 

€449,-

Betaling in termijnen is mogelijk

 

 

Het Transformatie Traject

In een halfjaar een méga persoonlijke groei doormaken.

Dit traject is voor de meest intensieve groei. Misschien heb je wel al eens gemerkt dat het een paar maanden lukt om nieuwe gedragspatronen aan te leren, maar je door bepaalde blokkades en overtuigingen toch weer terugvalt, waarbij het kan voelen alsof je terug bij af bent. Ik leer je omgaan met je vallen, ik reik je de hand als je bent gevallen, ik help jou met het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt om gelukkig te zijn in je lijf en goed voor je lijf te zorgen, zodat je dit ook na het traject nog kunt vasthouden. Ik leer je om jezelf te coachen in iedere situatie. 

Dit traject is geschikt voor jou als je merkt dat je vastzit. Dat het voelt alsof je alles al geprobeerd hebt en je iedere keer toch weer terugkomt bij je destructieve gewoonten. Je mag een proces verwachten waarin jij jezelf leert kennen en leert omgaan met je eigen emoties en gedachten, zonder dit te willen onderdrukken met eten of andere ongezonde 'coping mechanisms'. Zes maanden lang is er iedere twee weken een sessie van 60 minuten, zodat we samen de diepte in kunnen om voor eens en altijd gedag te zeggen tegen zelf-sabotage en het zijn van een slachtoffer van je eigen gedrag. 

€899,-

Betaling in termijnen is mogelijk

CONSULTEN

De coaching zal plaatsvinden via een online videobel systeem waarvan je voorgaand de gegevens zal ontvangen. Daarnaast is het mogelijk om, als je in de buurt van Uithoorn woont, het consult uit te voeren in jouw thuisomgeving of tijdens een fijne wandeling.

Achteraf krijg je een uitgebreid advies opgestuurd via je mail, zodat je het op je gemak kunt teruglezen. 

Er wordt geen meerprijs gerekend als het gesprek wat langer wordt dan een uur. 

Online programma

Om naar jouw innerlijke stem te leren luisteren en daarmee balans te creëren in je voedingspatroon & leven, gewoonten aan en af te leren en je relatie met voeding en je lichaam te verbeteren.

Intuïtief (w)eten de Cursus

In deze cursus leer ik je NIET wat je moet eten als je wilt afvallen.
In deze cursus leg ik GEEN regels op over wat je wel en niet moet doen. 

In deze cursus ga ik DIEPER. Want als we genoeg hadden gehad aan een paar basisprincipes voeding, zouden we allemaal gezond (en op gewicht) zijn, right? 

In 40 dagen, 6 weken, neem ik je mee naar binnen. Ik help je met het ontwikkelen van de vaardigheden die jij nodig hebt om de doelen die jij hebt te behalen. Of dit nu gaat om meer fruit eten, 20 kg afvallen, 2 kg afvallen, meer spiermassa creëren of simpelweg minder snoepen. 

IMG_2257-01.jpeg
bottom of page