top of page

AFVALLEN ZONDER DIEET

Het meest intensieve 1-op-1 traject waarbij er verder wordt gekeken dan alleen eten

Waarom afvallen zo moeilijk is, heeft natuurlijk een reden: het gaat veel dieper dan alleen maar weten wat je moet eten. In dit programma gaan we samen een traject in van 6 maanden om gewichtsverlies te bewerkstelligen. Door de zeer intensieve, wekelijkse begeleiding op gebied van zowel voeding als het mindset stuk, is jouw succes gegarandeerd. Of dit nu gaat om een aantal kilo of een hoger aantal. En zoals de naam al zegt: het is klaar met het diëten. Deze investering is er een die jou de mogelijkheid biedt om de rest van jouw leven niet meer te hoeven nadenken over hoe je je lichaam deze keer slanker gaat krijgen. Once and for all. 

IMG_2243-01.jpeg
IMG_20210723_094326_876_edited_edited.jp

WAAROM "AFVALLEN ZONDER DIEET"?

Na meer pogingen dan ik kan tellen te hebben gespendeerd aan nieuwe diëten als tiener, wat heeft geleid tot een ontzettend verstoorde relatie met voeding en een laag zelfbeeld, heb ik een paar jaar geleden het licht gezien. 

Want hoewel ik 14 kg was afgevallen, was ik nog steeds niet tevreden. Ik verzon wel weer iets nieuws wat ik aan mezelf wilde veranderen, terwijl ik eigenlijk geloofde dat als ik eenmaal was afgevallen, ik dan écht gelukkig zou zijn. 

Dit bleek verre van de waarheid. En daarom worstelde ik weer. Zelfsabotage, emotie-eten, voorwaardelijke zelfliefde.  En met mij veel anderen. 

En toch ben ik hiervoor ontzettend dankbaar, want wat ik ervan heb geleerd is dat afvallen (en het gewicht er af HOUDEN) een stuk dieper gaat dan alleen de juiste voedingskeuzes maken. Het gaat om volledige lichaamsacceptatie, het creëren van zelfliefde, een ijzersterke mindset en het toelaten van emoties, zonder ze te onderdrukken door op de bank gedachteloos naar Netlix te kijken, met een fles cola en een zak chips. 

Ik leer je de dingen die ik zelf zo graag eerder had willen weten. Ik bied je nieuwe perspectieven waarvan je perplex zult staan. Ik dien als je coach, je stok achter de deur, je diëtist maar vooral als steun. 

Ik coach je intensief, wekelijks, om oude gedragspatronen te doorbreken. In plaats van een pleister plakken op je wond, gaan we je wond genezen. We gaan aan de slag met je mindset rondom afvallen en voeding en de identiteit die je eromheen hebt gecreëerd. Ik laat je zien hoe het wél kan, zonder dat je calorieën hoeft bij te houden, koolhydraten moet laten staan of alleen maar rondom bepaalde tijden mag eten. Ik laat je zien hoe je échte voedsel vrijheid voelt.

Ik gun dit iedereen die worstelt met eten en zelfbeeld. Die graag gezonder zou willen zijn maar constant weer terugvalt in oude patronen. 

Dit programma is zóveel meer dan gewichtsverlies alleen. Ik neem je mee in een versnelde versie van wat ik in jaren heb mogen leren, waardoor je dezelfde vrijheid kunt ervaren die ik nu ervaar. Zelfs na al die jaren diëten.

IMG_2223-01.jpeg

AFVALLEN GAAT ZOVEEL DIEPER DAN ALLEEN VOEDING

Je mag leren dat je het waard bent om gezond te zijn en dat je in staat bent om alles te doen wat je zo graag wilt.

WAT KRIJG JE VAN MIJ?

* 6 maanden intensieve begeleiding
* Intakegesprek van 60-75 minuten
* Iedere twee weken online coaching op gebied van voeding en         mindset van 60 minuten
* Iedere week een Check-in op WhatsApp
* Ongelimiteerde coaching op Whatsapp
* Gepersonaliseerd voedingsadvies 
* Geleide visualisatie-meditatie video's 
* Handvatten om onvoorwaardelijk van jezelf te leren houden
* Handvatten om emotie-eten of andere limiterende gedragspatronen aan te pakken
* Handvatten om op een gezonde manier af te vallen door evidence-based informatie op gebied van zowel voeding als mindset
* Inzichten over jezelf en je achterliggende limiterende overtuigingen

* Een werkboek die jij thuis opgestuurd krijgt

Lees meer
IMG_2466.jpg

Voor 1111,-

gun jij jezelf de begeleiding die je nodig hebt om eindelijk vrijheid te ervaren.

En dat betekent dat het voorbij is met de kledingkast waar 3 verschillende maten in liggen, dat je je dieetboeken mag gaan verkopen, dat je nooit meer eindeloos geld hoeft te investeren in skinny coffee's, maaltijdshakes of vetverbrandende pillen. Het is klaar. 

Betaling is in overleg ook mogelijk in termijnen zodat jij ook mee kunt doen als je niet de financiën hebt om dit eenmalig te kunnen veroorloven.

HEB JE EEN VRAAG?

Bedankt voor de inzending!

Meditatie aan zee
bottom of page